Har du tänkt på hur många parasoll du har sett genom åren på social medier plåtade underifrån så du verkligen förstår att personen ligger ner i värmen? Att det är så varmt att man behöver ligga under parasollen. Ibland lägger avsändaren till #becauseimworthit eller #förattjagkan. Det blir lite mindre skrytigt om man gör det till en hasthtag. Jag har alltid undrat varför man lägger upp väderleksprognoser när man åker på semester under vintern. Jag menar om någon verkligen skulle vara intresserad av vad det är för väder där du befinner dig, så hade de säkert kollat upp den i någon väderapp. Det finns ju ändå flera tusen att använda sig av. Eller varför lägger man upp en liten bit av sin fot i förgrunden när man ligger vid poolen. Så många fotfetischester kan det ändå inte finnas, om det nu de man är ute efter. Troligtvis är det inte alls det. Utan det man helt enkelt vill visa är att ”jag har det lite bättre än du”. Det är det förfinade skrytet. En sort hierarkisk skryt! 

 

Det är här du kan lära dig hur du ska marknadsföra dig. Lägg nu inte nu upp fler bilder på parasoller, väderleksrapporter och fötter vid poolen utan ge dina kunder något som de kan berätta för andra om. Gör dem smarta. Låt dem få skryta lite med en story. Vi älskar att känna oss lite bättre, lite smartare än andra. Missa inte det tillfället!

Comment