Nu är det dags igen. Fjortonde trendrapporten. Våndan och prestationsångesten börjar infinna sig. Samtidigt som lyckan och kärleken att få göra det igen tar överhanden. I min förra trendrapport sa jag att den tydligaste trenden 2015 är att det är ett helvete att göra en trendrapport. Inte för det är svårt att hitta material. Tvärtom. Det är ett extremt överskott av information. 2002 läste jag böcker och forskningsrapporter. Nu är det helt andra källor. Böcker är för gamla. Forskningsrapporter många gånger inaktuella. Det har blivit svårare att få ihop en bra rapport, men samtidigt har det aldrig varit roligare. För allt sker i realtid.

I år blir det extra spännande och jag ser större förändringar än på många år. Jag kommer uppdatera kontinuerligt här under mitt arbete med små teasers om vad du kommer få lyssna på den 10 februari och självfallet blir jag glad för alla tips och idéer om vad du ser som intressant! Trendrapporten 2016 ska nämligen bli något väldigt speciell! Hoppas du kommer gilla den!

1 Comment