Aldrig har det forskats mer om hjärnan än nu. Nya upptäckter kring hjärnan gör att vi måste tänka om när det gäller hur vi rekryterar, hur vi marknadsför oss, hur vi leder personal och hur vi ska må bra och uppnå lycka. Många av de profetior du hört senaste åren från optimistcoacher och liknande är förlegade och direkt felaktiga utifrån den senaste forskningen. Detta får du höra mycket mer om under min nya trendrapport.

 

Och så kanske det allra häftigaste, att vi precis som datorer kan hacka vår egen hjärna för att utveckla oss själva att prestera mer och bättre, vara piggare och mer alerta. Min vän och minnesmästaren Mattias Ribbing, driver sedan ett år tillbaka ett företag tillsammans med Jonas Bergkvist (succeeder.se), som skrivit flera böcker om kost och träning. Det är ett företag med kosttillskott inriktade väldigt mycket på hjärnan. Där har jag själv köpt en massa produkter för hjärnan, självklart testade och godkända, som ska påverka mig positivt. Fram till trendrapporten den 10 februari kommer jag att testa detta. Resultatet får du se om du kommer på trendrapporten 10 februari på Högberga Gård på Lidingö. Mellan kl 09.30-21.30 får du höra min senaste trendrapport 2016 och som du förstår kommer den att handla mycket om hjärnan och hur vi kan utveckla vår kapacitet. Välkomna!

Comment