NU HAR DU CHANSEN ATT BESTÄLLA KÄRLEK, LYCKA OCH EN HIMLA MASSA INGEFÄRA

BASERAT PÅ TRENDRAPPORT 2016-05-24

Fyra böcker har jag skrivit. Egentligen sex om jag räknar med två tjocka trendrapporter. Men jag har aldrig gjort något roligare, svårare och finare än det här. Det här är något helt annorlunda, något mycket större och häftigare. Ett helt fullmatat coffetablemagasin utan en endaste annons. Den väger hela 1,2 kg och är i format 240 x 330 och på hela 148 sidor. Stor tung alltså ! Den innehåller hela min trendrapport och en hel del extramaterial. Jag kan lova det är mycket att läsa. Och den är snygg. Carin Adlén som har designat magasinet har två gånger varit med i finalen på Svenska Designpriset och Knut Koivisto, en fantastisk fotograf har tagit de flesta av bilderna. Så du förstår själv.

Du har nu chansen att beställa magazinet. Upplagan är mycket begränsad. Priset är 440:- + moms. I priset ingår frakt och porto. Vill du beställa fler än 10 stycken så maila mig på goran@adlen.nu så blir det specialpris. 

Så skicka ett mail till magazinet@adlen.nu med alla uppgifter som leveransadress, fakturaadress etc så skickar vi magasinen eller ska jag säga böckerna inom fem arbetsdagar.

 

 

Extrainsatt föreläsning i Göteborg

Med tanke på det stora intresse som det blev i Göteborg har vi satt in ett extra tillfälle i Göteborg den 9 juni mellan 09.00-12.00 på IHM Fabriksgatan 25. Priset är 795:- utan magasin och 1095:- med magasin. Är du medlem i marknadscheferna, MIG eller studerar eller har studerat på IHM så är priset 595:- utan magasin och 895:- med magasin.

Anmälan gör du till event@adlen.nu och du anger namn på deltagarna, kontaktperson och fakturaadress!